Diensten

Als één van de eerste Nederlandse bedrijven werkte Gielen Dakbedekkingen met Derbigum, een kwaliteitsproduct met een bewezen levensduur van ruim 30 jaar. Gielen Dakbedekkingen is dan ook vanaf het begin erkenninghouder van Derbigum. Het product wordt veel in de renovatiesector toegepast, maar ook in de nieuwbouw krijgt Derbigum steeds meer bekendheid.

In de nieuwbouw is Gielen Dakbedekkingen tevens sterk met alternatieve en concurrerende producten. Zo werken we in Duitsland hoofdzakelijk met het product Icopal-Universal, geheel naar Duitse richtlijnen en normen. Uiteraard zijn wij niet productgebonden en kunnen we elk gewenst dakwerk voor u uitvoeren. Wij denken graag met u mee.

Hellende en platte daken

Gielen Dakbedekkingen kan uw hellende daken voorzien van keramische of betonpannen, leien, shingles en golfplaten, compleet met zinken goten.

We werken met kwaliteitsproducten van leveranciers als Koramic, Monier, Nelskamp, Iko en Eternit. Het is tevens mogelijk een hellend dak te voorzien van een bitumineuze dakbedekking, die in diverse kleuren en uitvoeringen leverbaar is.

Service, onderhoud en inspectie

Gielen Dakbedekkingen b.v. is aangesloten bij Vebidak (Vereniging Dakdekkersbranche Nederland) en VCA* gecertificeerd.

Het bedrijf staat met zijn eigen 24-uurs service 7 dagen in de week, dus ook op zon- en feestdagen voor zijn opdrachtgevers klaar.
Tevens heeft de opdrachtgever de mogelijkheid om periodiek onderhoud en inspectie werkzaamheden uit te laten voeren. Hiermee zorgen we ervoor dat het dak in een optimale conditie blijft. Een goed onderhouden dak zal de duurzaamheid van uw dak verlengen.

 

Speciale dakconstructies

Vanwege de extra belasting van speciale dakconstructies is de keuze van de ondergrond (isolatie) zéér belangrijk. Wij hebben ruime ervaring in diverse dakconstructies:

Parkeerdaken: Door heel Nederland heeft Gielen Dakbedekkingen parkeerdaken gerealiseerd met als waterdichte afwerking Derbigum dakbedekking met een toplaag van gietasfalt.

Groendaken:  Dit is een waterdichte, wortelwerende dakbedekking. Het is een drainagelaag met een afwerking van extensieve begroeiing van mossen, sedums en grassen of een intensieve begroeiing van planten, struiken en bomen.

Terrasdaken: Terrasdaken worden voorzien van een waterdichte dakbedekking waarop dreentegels met tegeldragers worden gelegd. Het voordeel van dreentegels is dat het regenwater tussen en onder de tegels door goed wordt afgevoerd.

Bedrijfsinformatie

Referenties

Contact

Contact

Pannenberg 17 
5951 DM Belfeld

Belfeld 077-3735100
Heerlen 045-5740495
Eindhoven 040-2428745

E-mail: info@gielendakbedekkingen.nl