over ons

OVER ONS

Gielen Dakbedekkingen is van oorsprong een familiebedrijf dat in 1929 werd opgezet door Sjang Gielen. Deze ondernemer speelde slim in op de florerende dakpannenindustrie in de regio. Vanuit de fabrieken in Tegelen vonden keramische dakpannen hun weg door heel Nederland. In 2000 namen Han Thijssen en René van Noort, beiden een lange staat van dienst in het bedrijf, het stokje over van de tweede generatie Gielen.

Inmiddels is Gielen Dakbedekkingen een jong en dynamisch bedrijf met ongeveer 35 werknemers in de binnen- en buitendienst.

Duitsland

Hier heeft het bedrijf vanaf de eenwording van Oost- en West Duitsland vele werken gerealiseerd, zowel vlak over de grens tot in Berlijn, Neurenberg en de omstreken van Hamburg aan toe.

België

Met name recreatieparken van Center Parcs en Sun Parks zijn goede relaties van Gielen Dakbedekkingen b.v, voortgekomen uit de realisering van de bungalowdaken in de tachtiger jaren.

Nieuwbouw en renovatiesector

Gedurende de laatste decennia heeft Gielen Dakbedekkingen zich onder meer gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumineuze daken in zowel de nieuwbouw als de renovatiesector. Kwaliteit is voor ons vanzelfsprekend. Daarnaast zijn vakmanschap en service belangrijk, net als innovatie. Gielen Dakbedekkingen ontving een veiligheidsaward voor het bedenken van een aluminium randbeveiliging rondom de daken.

Deze randbeveiliging is zeer effectief en kostenbesparend, er hoeft immers niet steeds opnieuw een omvangrijke steigerconstructie gebouwd te worden.

Duurzaamheid

Naast innovatie, zet Gielen Dakbedekkingen zich ook in voor duurzaamheid. Zo retourneren wij afval aan de leverancier zodat het daar gerecycled kan worden.

Uiteraard zijn wij ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van isolatie, solarsystemen en warmtereflecterende daken.

Diensten

Referenties

Contact

Contact

Pannenberg 17 
5951 DM Belfeld

Belfeld 077-3735100
Heerlen 045-5740495
Eindhoven 040-2428745

E-mail: info@gielendakbedekkingen.nl